@risyadsalman hd profile photos

Risyad

@risyadsalman

▪️BE GENUINE AND SINCERE ▪️Passionate Muay Thai🥊 and Weightlifting🏋🏻‍♂️ @posture_management Sari : +6287782584928

Following
Followers
Posts
2 Stories

2 Stories

Congratulation for the grand opening of @f45_training_kapuknorth , thanks for havung us as the influencer @steviegabrielong It was a hell of workout!! So good to make your endurance getting better 💪🏼💪🏼
.
#janganlupaolahraga #fitness #hiitworkout #gymbuddy #workout #healthy.

Congratulation for the grand opening of @f 45_training_kapuknorth , thanks for havung us as the influencer @steviegabrielong It was a hell of workout!! So good to make your endurance getting better 💪🏼💪🏼 . #janganlupaolahraga #fitness #hiitworkout #gymbuddy #workout #healthy ...

Jangan diambil pusing. Dibawa santai aja ya gak guys 😁😁 [keep swiping ➡️]
.
📷 @pryanniikk 
#model #fashion #streetwear #streetfashion #jakarta #photography #black.

Jangan diambil pusing. Dibawa santai aja ya gak guys 😁😁 [keep swiping ➡️] . 📷 @pryanniikk #model #fashion #streetwear #streetfashion #jakarta #photography #black ...

“The less you give a damn, the happier you will be, ignore people who talk about you behind your back” (haduh, ngomongin apa sih? Hahhaha)
.
📷 @pryanniikk 
#model #photooftheday #black #streetwear #jakarta #fashion.

“The less you give a damn, the happier you will be, ignore people who talk about you behind your back” (haduh, ngomongin apa sih? Hahhaha) . 📷 @pryanniikk #model #photooftheday #black #streetwear #jakarta #fashion ...

“No icon was born iconic”
.
Btw, ini ekspresi ngeliat sup buah seger yang gelasnya berkeringat, masih pada puasa kan? 🤣🤣
.
📷: @ricosusantoo.

“No icon was born iconic” . Btw, ini ekspresi ngeliat sup buah seger yang gelasnya berkeringat, masih pada puasa kan? 🤣🤣 . 📷: @ricosusantoo ...

Consistency is key of success. Enjoy the process then the results will followed. Hayoo kalau kalian berapa kali nih seminggu olahraga..💪🏼🏋🏻‍♂️
.
#gym #workout #fitness #aesthetic #models #cardio #weightlifting #jakarta.

Consistency is key of success. Enjoy the process then the results will followed. Hayoo kalau kalian berapa kali nih seminggu olahraga..💪🏼🏋🏻‍♂️ . #gym #workout #fitness #aesthetic #models #cardio #weightlifting #jakarta ...

Gini nih kerjaan kita kalau udah ngumpul. Foto bareng hahaha 🤣🤣.

Gini nih kerjaan kita kalau udah ngumpul. Foto bareng hahaha 🤣🤣 ...

[ INTRIGUING /inˈtrēɡiNG/ adj ]
Very interesting because of being unusual or mysterious
(Conceptual/highfashion photoshoot)
.
Wardrobe by: @amotsyamsurimuda @mr.syamsvrimuda 
Photograph by: @adliswibowo
MUA: @elbiemakeupbackpacker .
#designer #fashionstyle #instastyle #menswear #streetfashion #streetwear #model #malemodel #photography #photoshoot.

[ INTRIGUING /inˈtrēɡiNG/ adj ] Very interesting because of being unusual or mysterious (Conceptual/highfashion photoshoot) . Wardrobe by: @amotsyamsurimuda @mr.syamsvrimuda Photograph by: @adliswibowo MUA: @elbiemakeupbackpacker . #designer #fashionstyle #instastyle #menswear #streetfashion #streetwear #model #malemodel #photography #photoshoot ...

[ INTRIGUING /inˈtrēɡiNG/ adj ]
Very interesting because of being unusual or mysterious
(Conceptual/highfashion photoshoot)
.
Wardrobe by: @amotsyamsurimuda @mr.syamsvrimuda 
Photograph by: @adliswibowo
MUA: @elbiemakeupbackpacker .
#designer #fashionstyle #instastyle #menswear #streetfashion #streetwear #model #malemodel #photography #photoshoot.

[ INTRIGUING /inˈtrēɡiNG/ adj ] Very interesting because of being unusual or mysterious (Conceptual/highfashion photoshoot) . Wardrobe by: @amotsyamsurimuda @mr.syamsvrimuda Photograph by: @adliswibowo MUA: @elbiemakeupbackpacker . #designer #fashionstyle #instastyle #menswear #streetfashion #streetwear #model #malemodel #photography #photoshoot ...

[ INTRIGUING /inˈtrēɡiNG/ adj ]
Very interesting because of being unusual or mysterious
(Conceptual/highfashion photoshoot)
.
Wardrobe by: @amotsyamsurimuda @mr.syamsvrimuda 
Photograph by: @adliswibowo
MUA: @elbiemakeupbackpacker .
#designer #fashionstyle #instastyle #menswear #streetfashion #streetwear #model #malemodel #photography #photoshoot.

[ INTRIGUING /inˈtrēɡiNG/ adj ] Very interesting because of being unusual or mysterious (Conceptual/highfashion photoshoot) . Wardrobe by: @amotsyamsurimuda @mr.syamsvrimuda Photograph by: @adliswibowo MUA: @elbiemakeupbackpacker . #designer #fashionstyle #instastyle #menswear #streetfashion #streetwear #model #malemodel #photography #photoshoot ...

Terkadang kita lupa untuk tersenyum dan bahagia. Salah satu cara untuk membuat hari2 kita bewarna dengan cara menghabiskan waktu bersama orang2 terdekat bor, nah kalau weekend ini kalian habisin waktu dengan orang2 tersayang juga ga?
.
#friendship #visitcirebon #cowokcowokhalu #models #bestfriend.

Terkadang kita lupa untuk tersenyum dan bahagia. Salah satu cara untuk membuat hari2 kita bewarna dengan cara menghabiskan waktu bersama orang2 terdekat bor, nah kalau weekend ini kalian habisin waktu dengan orang2 tersayang juga ga? . #friendship #visitcirebon #cowokcowokhalu #models #bestfriend ...

Mata dan senyuman emang gak bisa bohong, pasti dia paham nih maksud gue apa.. Hayo apa yaa guys? 😂.

Mata dan senyuman emang gak bisa bohong, pasti dia paham nih maksud gue apa.. Hayo apa yaa guys? 😂 ...