#mdvfitness medias

Posts tagged on #mdvfitness

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Con immenso piacere, oggi ospite alla #olmowellnessandspa, Mariano Di Vaio! Grazie 🙏 #Repost @marianodivaio with @repostapp.
・・・
Today relaxing at #RelaisDellOlmo in my city!👊 always with my tea by  @matefitme #matefit !! #mdvFitness.

Con immenso piacere, oggi ospite alla #olmowellnessandspa , Mariano Di Vaio! Grazie 🙏 #Repost @marianodivaio with @repostapp. 
・・・
Today relaxing at #RelaisDellOlmo in my city!👊 always with my tea by @matefitme #matefit !! #mdvFitness ...

Morning work out 💪🏻 no excuses, if you have no gym but you’ve got a good friend and good energy you can do everything ! #WorkInProgress #mdvfitness @yaribrock.

Morning work out 💪🏻 no excuses, if you have no gym but you’ve got a good friend and good energy you can do everything ! #WorkInProgress #mdvfitness @yaribrock ...

Summer Time 😄👍✨Can't wait to get tanned!  @eleosebastiani.

Summer Time 😄👍✨Can't wait to get tanned! @eleosebastiani ...

Chill out and relax man!! It's Sunday !! 😆😋✨👍.

Chill out and relax man!! It's Sunday !! 😆😋✨👍 ...

I don't want to get up today!! 😅 www.mdvstyle.com new work with #hugoboss.

I don't want to get up today!! 😅 www.mdvstyle.com new work with #hugoboss ...

First a great massage, then 10min of sauna and now quick shower and straight to the Carnaval Party on the beach .. 🇺🇸 #Miami #MdvAroundTheWorld #MdvFitness.

First a great massage, then 10min of sauna and now quick shower and straight to the Carnaval Party on the beach .. 🇺🇸 #Miami #MdvAroundTheWorld #MdvFitness ...

Goodnight ! Work in progress after Christmas !! 😁🎅🏼 dammit grandpa !! #mdvfitness.

Goodnight ! Work in progress after Christmas !! 😁🎅🏼 dammit grandpa !! #mdvfitness ...

Work out done 💪🏻 keep working my friends 🇮🇹 #mdvFitness.

Work out done 💪🏻 keep working my friends 🇮🇹 #mdvFitness ...

Most Recent

Azt már megtanultuk, hogy a testmozgás kerülendő betegség idején, de mit lehet még tenni a gyógyulás támogatása érdekében?

A válasz biztosan döbbenetes lesz és végtelenül egyszerű: VIZET KELL INNI 💧

Ezzel normál esetben is igen nagy problémák szoktak lenni, ha úgy tetszik népbetegségnek is lehet már nevezni, hogy nem iszunk elég folyadékot. Betegség esetén, amikor egy gyulladást kell a szervezetnek leküzdenie az alap mennyiségnél is többre van szükség. A lázzal rengeteg folyadékot veszít a szervezet. 💦 15 testtömegkilogrammonként 1 liter víz napi fogyasztása ajánlott betegség alatt. Tehát 60 kg esetén ez napi 4 l vizet jelent. Ebben nincs benne a kávé és minden egyéb, csak víz!

Mielőtt leborultok a székről, hogy ez képtelenség, súgok.... nem az! Csak a rutinná válása nehézkes az elején. de mivel a szervezet egy csodálatos gépezet, alkalmazkodni fog hozzá. 
A víz a sejtek tápláléka! Ha nem viszel be eleget mi fogja elszállítani az immunsejteket a helyükre hogy tudjanak dolgozni?

Szóval ha idáig leéértél az olvasásban igyál is egy jó nagy pohár vizet ;) #illness #water #drinkwater #mdv #mdvfitness #livehealthy #fitness #move.

Azt már megtanultuk, hogy a testmozgás kerülendő betegség idején, de mit lehet még tenni a gyógyulás támogatása érdekében? A válasz biztosan döbbenetes lesz és végtelenül egyszerű: VIZET KELL INNI 💧 Ezzel normál esetben is igen nagy problémák szoktak lenni, ha úgy tetszik népbetegségnek is lehet már nevezni, hogy nem iszunk elég folyadékot. Betegség esetén, amikor egy gyulladást kell a szervezetnek leküzdenie az alap mennyiségnél is többre van szükség. A lázzal rengeteg folyadékot veszít a szervezet. 💦 15 testtömegkilogrammonként 1 liter víz napi fogyasztása ajánlott betegség alatt. Tehát 60 kg esetén ez napi 4 l vizet jelent. Ebben nincs benne a kávé és minden egyéb, csak víz! Mielőtt leborultok a székről, hogy ez képtelenség, súgok.... nem az! Csak a rutinná válása nehézkes az elején. de mivel a szervezet egy csodálatos gépezet, alkalmazkodni fog hozzá. A víz a sejtek tápláléka! Ha nem viszel be eleget mi fogja elszállítani az immunsejteket a helyükre hogy tudjanak dolgozni? Szóval ha idáig leéértél az olvasásban igyál is egy jó nagy pohár vizet ;) #illness #water #drinkwater #mdv #mdvfitness #livehealthy #fitness #move ...

عيد اضحى مبارك❤️كل عام وانتو بالف خير ينعاد عليكم بالصحة والسلام وتحقيق الاماني يا رب☺️☺️ #rome #italy #malefashion #baghdad #fashion #fashiondesigner#fashionblogger #fitness #aspin#mdvstyle #mdvfitness #iraq #model #modles#stayleblogger #mensfashion  #florida #pittiuomo#pittipeople#style#art.

عيد اضحى مبارك❤️كل عام وانتو بالف خير ينعاد عليكم بالصحة والسلام وتحقيق الاماني يا رب☺️☺️ #rome #italy #malefashion #baghdad #fashion #fashiondesigner #fashionblogger #fitness #aspin #mdvstyle #mdvfitness #iraq #model #modles #stayleblogger #mensfashion #florida #pittiuomo #pittipeople #style #art ...